• Bouwopruimer

  Regio Rotterdam,

  Voor diverse projecten in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar bouwopruimers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoon en veilig houden van een bouwplaats. het opruimen van bouwafval, het sorteren en zorgdragen van divers benodigd bouwmateriaal, ook het ondersteunen van vaklieden op de bouw kan tot de werkzaamheden behoren. Heb je altijd al op een bouw willen werken maar ben je daarvoor niet opgeleid of heb je nog geen ervaring op een bouw kan je ook zeker solliciteren. Lees meer »

 • Grondwerker bekabelingen

  Regio Utrecht of Brabant,

  Voor opdrachtgevers in zowel Brabant als Utrecht zoeken wij grondwerkers voor diverse projecten. Op sommige projecten worden kabels en leidingen gelegd en op andere projecten rioleringen gelegd. Je voert samen met diverse collega's de volgende werkzaamheden uit: het voorsteken en graafwerkzaamheden onder een kraan, het ondersteunen bij het maken en dichten van sleuven en indien nodig het verrichten van straatwerk. heb je nog niet veel ervaring in dit werk maar ben je erg gemotiveerd kan je ook zeker reageren. Lees meer »

 • Medewerkers Groenvoorziening

  Regio Tiel, Utrecht, Gorinchem,

  Voor diverse opdrachtgevers actief in de groenvoorziening of hoveniersbranche zijn wij op zoek naar kandidaten die werk zoeken in het groen. Vindt je het leuk om te maaien met een maaimachine of bosmaaier, het onderhouden en aanleggen van tuinen, gemeentelijk groen of bedrijfstuinen, reageer snel dan hebben wij zeker een leuke baan voor je met goede verdiensten. Lees meer »

 • 50 Plussers

  Je zal op meerdere locaties in het gehele land werkzaam kunnen zijn.,

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw, groen en/of aannemerij maar lukt het niet omdat je geen ervaring hebt en/of te oud wordt bevonden, neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden je volop mogelijkheden, kunnen je wel de eerste stap bieden in de bouw, groen en/of aannemerij en is leeftijd voor ons zeker geen belemmering. Uiteraard kunnen kandidaten die niet onder deze doelgroep ook reageren. Lees meer »

 • Opperman

  Regio Gorinchem,

  Voor een klant in Gorinchem zijn wij op zoek naar een opperman/aanpakker. Als opperman zorg jij voor tijdige aanvoer van stenen of andere materialen benodigd voor de aanleg/reparatie van bestratingen en/of rioleringen. Lees meer »

 • Medewerker Op & Overslag

  Je zal op meerdere locaties in het gehele land werkzaam kunnen zijn.,

  Voor een bedrijf met projecten door heel Nederland zijn wij op zoek naar een Medewerker Op & Overslag. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het leegmaken van scheepsruimen m.b.v. een bobcat. Oook andere werkzaamheden op het terrein kunnen tot je werkzaamheden behoren. . Lees meer »

 • Opperman

  Beusichem,

  Voor een opdrachtgever in Beusichem zijn wij met spoed op zoek naar een opperman. Heb je ervaring en ben je direct beschikbaar reageer dan snel. Lees meer »

 • Produktie Medewerker Beton

  Regio Gelderland,

  Voor een betonfabriek in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een produktie medewerker. Lees meer »

 • Productiemedewerker

  Ameide,

  Lees meer »

 • Bouwvakhulp

  In een straal van 30 km van Gorinchem ,

  Lees meer »

Vragen?
Bel ons nu

ma t/m vrij
van 9:00 tot 17:30

U vind ons ook op: