Mag ik mij even voorstellen…

Ik ben Tamara Hennekes en vanaf 8 januari ben ik werkzaam bij Dynamic@Work.

De eerste 3 weken zitten erop en begin mijn draai te vinden. Ik kwam in een totaal andere wereld terecht, waar ik in mijn vorige baan de vraagbaak was, begon ik hier volledig op 0. Ondanks dat ik me daar van te voren bewust van was, is dat toch lastig als je altijd veel van jezelf verwacht, maar met Denise naast mij met 17 jaar ervaring en de start van mijn opleiding tot intercedent heb ik er alle vertrouwen.

 

Even terug naar waar ik vandaan kom.

Ik ben opgeleid tot doktersassistente en ben werkzaam geweest als vakantiekracht bij huisartsenpraktijken en heb een aantal jaren gewerkt bij de jeugdgezondheidszorg , de afgelopen 14,5 jaar in het Diakonessenhuis, waar ik begonnen ben als multi-inzetbaar en op verschillende poliklinieken heb gezeten. Uiteindelijk lag mijn hart bij de gynaecologie en nog meer bij de fertiliteit, waar ik voornamelijk de begeleiding en de echocontroles uitvoerde bij stellen met een kinderwens. In die 14.5 jaar in het ziekenhuis heb ik vele veranderingstrajecten meegemaakt en had vele contacten en korte lijntjes met andere collega’s binnen het Diakonessenhuis. Patiënten waren bij ons geen nummers, wetende van te voren wie ik uit de wachtkamer zou halen en het verhaal van diegene kende en daarmee het bezoek aan het Diakonessenhuis een klein beetje prettiger te maken. Professionele, persoonlijke benadering & aandacht.

De ingrediënten waar ik mij zo prettig bij voelde in het Diakonessenhuis sluiten wat mij betreft aan bij de visie van Dynamic@Work. Uitzendbureau, net even anders. Persoonlijke benadering, nuchtere instelling, korte lijntjes met opdrachtgevers en werknemers.

Ik hoop hier een mooie bijdrage te kunnen geven bij Dynamic@Work voor de opdrachtgevers en werknemers.

 

Met de volgende ingrediënten:

* Dynamic@Work, 20 jaar ervaring in uitzenden, detacheren, payrollen in de groenvoorziening,  GWW en bouw

* Denise Sterk, 17 jaar ervaring als consultant bij Dynamic@Work

* Tamara Hennekes, 14,5 jaar ervaring in het ziekenhuiswezen als Doktersassistent

……. Krijgen we een nieuw recept?? Hou onze pagina in de gaten!

Vragen?
Bel ons nu

ma t/m vrij
van 9:00 tot 17:30

U vind ons ook op: